A viacolor új lehetőségeket teremt környezetünk alakításában

A viacolor burkolatok új lehetőségeket teremtenek Önnek is környezete kialakításában

 A viacolor burkolattal ellátott kerti utak és pihenőhelyek nemcsak hasznos elemei lehetnek  kertjének, hanem magas díszítő értékkel is bírnak. Az autó beállóknál, járdáknál pedig  azért is ajánljuk, mert teljes mértékben újra felhasználhatóak.

A viacolor bármikor felszedhető és újra lerakható anyagveszteség nélkül, ha valamilyen okból (például csőtörés) meg kell bontani.

A viacolor térkövek nagy szín- és formai választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.

Az egyik legkedveltebb színösszeállítás az őszilomb. Cikkünkben bővebben is olvashat róla:


Az egyik legkedveltebb színösszeállítás az őszilomb

A viacolor térkövek nagy szín- és formai választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Az őszilomb viacolor látványos részlete lehet egy kertnek egy szépen ívelő kerti út formájában, vagy egy pihenőterülettel megváltoztathatja a kert hangulatát, mert ez a térkő szépen harmonizál a zöld gyepfelülettel.

Mit jelent az őszilomb szín elnevezése a viacolor színpalettán?

Előfordulhat, hogy őszilomb néven különböző térkő-forgalmazóknál különböző színösszeállításokat találunk.

A fantázianév a lombhullató erdők őszi színkavalkádjára utal, így a név hallatán többféle meleg szín keveredését, foltokba rendeződését képzeljük el.

A lombhullató erdőkre jellemző színekből kiindulva a sárga, a piros és a barna szinte biztosan előfordul az őszilomb színű viacolor köveken. A foltos mintázatot úgy lehet fokozni, hogy egy kövön belül több szín is megjelenik, jellemzően kettő. Ezt szakmai körökben színátmenetes kivitelnek is szokták hívni. Gyártótól függően, különböző arányban fordulnak elő a színátmenetes és az egyszínű kövek az őszilomb összeállításon belül. Némelyik gyártónál teljes mértékben dominálnak az egyszínű kövek, és csak 10-20% a színátmenetes kő a többihez képest. Mi azt a megoldást részesítjük előnyben, amelynél minden kő színátmenetes. Ez nemcsak esztétikus, de praktikus is, mivel terepmintás ruhákhoz hasonlóan elrejti a sár- és porfoltokat, amelyek a kültéri burkolatokon azért elég gyakran előfordulnak.

A szépsége és praktikussága miatt az őszilomb valószínűleg sosem fog kimenni a divatból.

Kezdetben csak piros és sárga színekkel volt rendelhető, ezt hívtuk őszilombnak. A választható színek és formák palettája évről évre bővül, a vásárlói igények sokszínűségének köszönhetően.

A viacolor változatos színeinek és formáinak köszönhetően tökéletesen alkalmas arra, hogy igényes, egyszerű eleganciát sugárzó vagy modern környezetet alakítson ki.

Vélemény, hozzászólás?