Térkövezés után mi jöhet még: Kerti sütő és Virágláda!

A térkövezés után jön a kert otthonossá tétele kerti sütővel és virágládákkal

A térkő alapanyaga is beton, emiatt gyakran a kocsibeálló és a járdák megépítése után már úgy érzik a kert tulajdonosok, hogy még több beton rideggé tenné a kertet. Szerencsére a gyöngykavicsos felülettel gyártott kerti kiegészítők megjelenése egészen természetes, színben és hangulatban tökéletes harmóniában lesznek a kert zöld részeivel és a térkővel is.

Miért ajánlunk mi a beton térkő mellé beton virágládát és kerti sütőt?

Cikkünkben bővebben olvashat erről:


A gyöngykavics színárnyalatai mindenhol beleillenek a környezetbe

A kerti sütő és a virágláda felületén 4 és 8 milliméter közötti szemnagyságú kavics látható. A gyártási eljárás során mosással távolítjuk el a kavics közötti cementlét, így a kész felületen már semmi sem fog a szürke betonra emlékeztetni.

A natúr gyöngykavicsos felület sok különböző színű pontból áll össze, megjelenik benne a sárga, a barna, a fehér, a fekete, és a szürke, mindegyik szín különböző árnyalatokban. A sokszínűsége miatt ez a felület szinte bármilyen színű környezettel harmóniába hozható.

Ha mégis úgy érezzük, hogy valamilyen szín hiányzik a tökéletességhez, akkor ilyen színű növényeket ültessünk a virágládába, vagy a kerti sütő közvetlen környezetébe. Legvégső esetben arra is van lehetőség, hogy a natúr gyöngykavicsos alapot a gyártás során enyhén megszínezzük az igénynek megfelelő színű betonfestékkel.

A kerti sütőt és a virágládát soha nem fogja tönkretenni az időjárás, ha betonból készül

Sok vásárlónk meséli, hogy épp a tönkrement fa virágládát szeretné kicserélni, vagy az égetett téglából készült kerti sütője ment tönkre az időjárástól, ezért szeretne tartósabb, időtálló megoldást, de azért az esztétikát sem szeretnék háttérbe szorítani. A virágláda és kerti sütő is földnedves betonból készül, alapos vibrálás teszi a belső szerkezetüket tökéletesen hézagmentessé, ezáltal fagyállóvá.

Nagyon kevés odafigyeléssel évtizedekig változatlan minőségben és megjelenésben élvezhetjük ezeket a termékeket. Mindössze annyi karbantartásra van szükség késő ősszel, hogy a virágláda alján középen található víz leeresztő nyílást szabaddá kell tenni, illetve a kerti sütő esetében is a bográcstartó fogadására szolgáló nyílást meg kell szabadítani a csapadékvíztől, aztán le kell dugózni télire.

A gyöngykavicsos termékek színük, és felületi kidolgozásuk miatt jól kiegészítik a térkő és járdalap burkolatokat

Tehát, ha elkészült a térkövezés, még nem vagyunk túl mindenen, tulajdonképpen lehet tovább kreatívkodni a kertszépítéssel, kerti kiegészítők elhelyezésével.

A virágládákkal és az ezekbe telepített növényekkel eltakarhatunk, leválaszthatunk, vagy kiemelhetünk kisebb-nagyobb tereket.

A kerti sütő családi összejövetelek hangulatát garantáltan emelni fogja, akár házias menü készül rajta, akár a régi bevált szalonna sütés lesz a program. Egyáltalán nem ritka, hogy vevőink nem a sütés-főzés céljával választják a kerti sütőt, hanem a kert díszítését, barátságosságát kívánják emelni vele.

Oldalunkon további termék információkat és fényképeket is talál a virágláda és a kerti sütő termékeinkről.

Vélemény, hozzászólás?