You are currently viewing Igényelje vissza a térkövezés árának 50%-át!

Igényelje vissza a térkövezés árának 50%-át!

Igényelje vissza a térkövezés árának 50%-át!

A térkövezés, az ágyásszegélyek kialakítása vagy a támfal és a járda építése tipikusan olyan feladatok és kiadások, amelyekre a háztulajdonosok csak másod- vagy harmadsorban gondolnak a házfelújítások során.

2021-ben pedig duplán megéri figyelmet fordítani ezekre a feladatokra, mert most egyszeri, vissza nem térítendő támogatásként a beruházás költségének 50%-a, maximum 3 millió Ft-ig, visszaigényelhető. A részletekre is kíváncsi? Olvasson tovább, már mutatjuk is a legfontosabb információkat!>>>

Hogyan igényelheti vissza a térkövezés költségeinek 50%-át?

Magyarország legnagyobb otthonfelújítási programjának keretében a térkövezés is támogatható. Tehát Ön, bizonyos feltételek mellett, jogosult lehet a pályázat benyújtására különféle térkövezési megoldások kivitelezése esetén.

Milyen térkövezési munkálatokkal kapcsolatban lehet benyújtani a kérelmeket? 

 A kérelem a következő térkövezési beruházások esetén nyújtható be:: 

 • Teljes udvar 
 • Járda 
 • Kocsibeálló 
 • Kerti szegélyek, ösvények 
 • Pihenők 
 • Teraszok 

MIlyen feltételeknek kell megfelelni az otthonfelújítási támogatás pályázatának benyújtásához? 

Ha Ön sikeresen szeretne pályázni az otthonfelújítási programban, több feltételnek is meg kell felelnie. 

 • A pályázatban a legalább egy gyermeket nevelő családok vehetnek részt, függetlenül attól, hogy egy vagy két szülő neveli a gyermeket.
 • Feltétel továbbá, hogy a gyermek egy háztartásban éljen a családdal.
 • A támogatás a várandósság 12. hetétől pályázható.
 • A gyermek 25. életévének betöltéséig lehet igénybe venni a támogatást. Fogyatékkal élő gyermekek esetén nincs felső korhatár, amennyiben egy háztartásban élnek a szüleikkel. 

A pályázat benyújtása előtt mindenképpen tájékozódjon a további feltételekről is, amelyekről itt bővebben is írtunk.  

A 2021. január 1-je után, szakember által kivitelezett munka elvégzését, illetve az alapanyagok beszerzését számlával is igazolni kell. A pályázat annak benyújtása után 30 nappal elbírálásra kerül. Sikeres pályázat esetén Ön a teljes beruházás 50%-ának visszatérítésére is jogosult lehet, maximum 3 millió Ft összeghatárig. 

A térkövezés 3 verhetetlen előnye

A térkövezés, a különleges ágyásszegélyek, a támfalak, a rusztikus lépcsők vagy akár egy szép járda és járdaszegély kialakításának nem csak esztétikai értéke van. A megfelelő térkövezéssel ugyanis egy csapásra több előnyre is szert tehet.

 1. Egy szép és praktikus ágyásszegély egyszerűbbé teszi a kert rendben tartását. Egyrészt, mert gátat szab az ágyásnövények túlburjánzásának vagy a gyep túlnyúlásának a virágágyás irányába. Másrészt pedig könnyebbé teszi a fűnyírást, és a kert tagolását is. 
 2. A térkövek, az ágyásszegélyek lefektetése tökéletes társ az egyedi elképzelések megvalósításához is. Legyen szó mediterrán, modern, természetes vagy letisztult, minimalista, illetve más stílusról, a színek, az anyagok és a textúrák gazdag választékában Ön is megtalálja a személyiségéhez leginkább illőt.
 3. A térkövek, a járdák és az esetleges lépcsők átgondolt kialakítása a kerten kívül és belül is összehangolható, ami rendkívül rendezett megjelenést kölcsönöz a portának. Emellett azonban, főleg a kültéri részeken, segíthet a gondosan kiválasztott növényzet lopásvédelmében is. 

Ha elérkezett az idő az udvar térkövezésre, illetve az ágyás- és az útszegély, a támfal vagy a járda kialakítására, akkor most érdemes belevágni. Nálunk megtalálja a szükséges betontermékeket, versenyképes áron. Kérjen ajánlatot a térkövek szakértőjétől, a KOVI-KŐ-től még ma! >>>

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?