SZEZON ELŐTTI AKCIÓ

FORTEVIA TÉRKŐ

Fortevia térkő 

(Kombinálható 4 méret: 40x40x6 cm, 30x20x6 cm, 20x20x6 cm, 10x20x6 cm)
A Fortevia térkő kiváló minőségű és tartós burkolóanyag, amelyet széles körben használnak udvarok, járdák, parkolók és más hasonló felületek burkolására. A termék négy különböző méretű térkő kombinációjából áll, amely lehetővé teszi az egyedi mintázatok és a sokféle kialakítás létrehozását. 

Szín

Bruttó m2 ár (Ft)

Fortevia térkő, Terra mix (Kombi 4 méretű térkő)
Leírás: A Terra Mix színvilága olyan földszíneket ölel fel, mint a meleg barna és terrakotta árnyalatok, amelyek tökéletesen illeszkednek a természetes környezetbe. Ez a színkombináció megteremti a meleg, barátságos és természetközeli atmoszférát, amely hozzájárul az épített környezet harmóniájához.

Listaár: bruttó 6820 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5690 Ft/m2

Az akció érvényes: Korlátozott készletre, de legkésőbb 2024.02.23. péntekig!

Fortevia térkő, Homokszín (Kombi 4 méretű térkő)

Leírás: A homokszínű burkolat nyugodt, elegáns és meleg hangulatot teremt, ami lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen a környezetéhez. Emellett, a homokszín számos más színnel is jól kombinálható, így lehetőséget teremt az egyedi kialakítások létrehozására. A homokszínű Fortevia térkő rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak, az időjárási viszontagságoknak és az egyéb külső hatásoknak, így hosszú élettartamot biztosít.

Listaár: bruttó 6820 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Fortevia Andezit mix

Leírás: A termék modern és esztétikus megjelenése révén tökéletes választás az udvarok, járdák, parkolók és más hasonló felületek burkolásához. Az andezit mix színárnyalatai dinamikus megjelenést kölcsönöznek a burkolatnak, amely lehetővé teszi, hogy jól illeszkedjen a környezetéhez, de ugyanakkor hangsúlyozza annak egyediségét is. Emellett, az andezit mix szín számos más színnel is jól kombinálható, így lehetőséget teremt az egyedi kialakítások létrehozására.

Listaár: bruttó 6820 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Fortevia térkő, Szürke (Kombi 4 méretű térkő)

Leírás:  A szürke szín nyugodt és elegáns megjelenést kölcsönöz a burkolatnak, amely lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen környezetébe. Emellett, a szürke szín számos más színnel jól kombinálható, így lehetővé teszi a kreatív és egyedi kialakítások létrehozását.

Listaár: bruttó 6590 Ft/m2

AKCIÓS ÁR: bruttó 5270 Ft/m2

Az akció érvényes: Korlátozott készletre, de legkésőbb 2024.02.23. péntekig!
Termék azonosító: T11
Vastagság: 6 cm
db/m2:
Színválaszték: Andezit mix,
Homokszín,
Szürke,
Terra mix
Mennyiség/raklap: 9,6 m2, MINDEN MÉRET KÜLÖN RAKLAPON!
Súly: 120 kg/m2
Súly raklapon: 1200 kg