fbpx

IMPREGNÁLÓK

Újonnan kifejlesztett térkő impregnáló család a KOVI Térkő kínálatában! 

Hatékony védelmet nyújtanak térkövei számára a szélsőséges körülmények és szennyeződések ellen. Ezek a termékek víztaszító hatással rendelkeznek, megakadályozva a víz behatolását és ezzel a fagykárosodás kockázatát. A vékony védőréteg szennyeződés taszító, könnyebb tisztítást biztosítva, míg az impregnálás megőrzi a térkövek eredeti színét a és véd a káros UV-sugárzás ellen. Egyedülálló módon az SW Plus, még a fugában található homokot is megköti, tovább fokozva a stabilitást és esztétikai megjelenést. 

swterko impregnaló base

SW BASE térkő impregnáló

Leírás: Az SWBASE egykomponensű, UV-álló, vizes bázisú impregnáló: megvédi a porózusfelületeket a víz- és olajfoltokkal szemben. Alkalmazási területek: gyalogosforgalmú területek, járdák, teraszok, parkolók, kocsifelhajtók, valamint térkővel, gránit burkolólapokkal és betonnal burkolt udvarok. 

 Listaár:

  1 l        5 l    20 l 
4. 690 Ft21. 950 Ft84. 930 Ft

SW PLUS térkő impregnáló

Leírás: Az SWPLUS egykomponensű, UV-álló, vizes bázisú impregnáló kettős hatással: megvédi a porózus felületeket a víz- és olajfoltokkal szemben, valamint rögzíti a hézagokban lévő homokot. Alkalmazási területek: gyalogosforgalmú területek, járdák, teraszok, parkolók, kocsifelhajtók, valamint térkővel, gránit burkolólapokkal és betonnal burkolt udvarok.

 Listaár:

  1 l        5 l    20 l 
5, 190 Ft24. 990 Ft99. 950 Ft
sw térkő impregnáló extra

SW EXTRA térkő impregnáló

Leírás: Az SWEXTRA egykomponensű, UV-álló, vizes bázisú impregnáló: megvédi a porózus felületeket a víz- és olajfoltokkal szemben. Alkalmazási területek: gyalogosforgalmú területek, járdák, teraszok, parkolók, kocsifelhajtók, valamint térkővel és betonnal burkolt udvarok.

 Listaár:

 1 l      5 l     20 l 
7. 290 Ft 34. 290 Ft 133. 960 Ft