fbpx
Kérdése van? Elakadt? Keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon! +36 30 421 06 40
Magas minőségű térkő verhetetlen áron családoknak, közvetlenül a gyártótól, csúszás nélkül, akár 2 héten belül!
Építkeznek, felújítanak? Hello szép, könnyen tisztán tartható, sármentes, rendezett udvar hosszú éveken keresztül, hello boldog család!
Gyakran koszos a lakás, mert a gyerekek beviszik a sarat? Szép a ház, de ugyanez a kertről még nem mondható el? Nem tud kényelmesen beállni az udvarba az autóval?
Tudja, hogy a térkő a megoldás, de nem lepődünk meg azon, hogy sokan el vannak veszve, ha el kell dönteniük, hogy pontosan kitől, milyet és mennyi térkövet rendeljenek…
Valójában nem egyszerű a döntés.

Gyártótól vagy kereskedőtől?

A kereskedő gyakran 10-20 százalékos jutalékot számol fel a “közvetítésért”, ez pedig egy ekkora beruházásnál több százezer forintos többletköltséget jelent…

 Szállítás rejtett költségekkel?

A hirdetésben beharangozott 50.000 forinttól történő szállítás az előre nem kommunikált rejtett költségek (csomagolási díj, raklapbontási díj, daruzási díj stb.) miatt könnyen 100.000 forint felett áll meg…

Állandó csúszások, gyenge kommunikáció?

A két hétből két hónap lesz és érdekes, hogy “mindig közbejön valami”. A kifogások nőnek, de a térköved sehol, pedig a kivitelező már jönne megcsinálni a munkát - Ön pedig nem tudja, hogy mikor kapja meg végre a térkövét…

Élettelen színek, sablonos mintázat?

Ennek egyszerű az oka: a legtöbb gyártócég ugyanazt a gyártási technológiát használja, amivel a színek sokkal fakóbbak, a mintázat pedig pont olyan, mint a szomszédé…

Gyenge minőségű anyagok, utángyártás nélkül?

Számos gyártó a tömeggyártás miatt olyan térkövet árul, ahol akár egy raklapnyi termék 5-10%-án kicsípődések, felületi hibák láthatóak. Ezt a kivitelező kidobja, Önnek pedig újra kell rendelnie és szállítási költséget fizetnie…

És mi lesz a kivitelezővel?

Sokaknak nem csak a térkő beszerzési helyét nehéz megtalálni, hanem a kivitelező felkutatása is fejfájásokkal jár. Vajon megbízható? Megérkezik időben? Korrekt áron dolgozik? Jó lenne, ha valaki tudna ilyen térkövest ajánlani..

Legyünk őszinték:
Amikor úgy dönt, hogy letérkövezi az udvarát, akkor egy olyan döntést hoz meg, ami az életszínvonalát évtizedekre meghatározza és több százezer forintos kiadást jelent.
Ez egy olyan terület, ahol nem éri meg kockáztatni.
A Kovi Térkőnél hosszú évtizedek óta azon dolgozunk, hogy egy kompromisszummentes, tökéletes megoldást nyújtsunk olyan magyar családoknak, akik nem bíznák a véletlenre a térkövezést.
Miért jobb választás a Kovi Térkő, mint amivel eddig valaha találkozott?

A határidő szentírás

Választott márkától függően 2-8 héten belül szállítjuk a megrendelt térköveket. Az ügyfélszolgálat a gyártás során folyamatosan tartja a kapcsolatot Önnel és a szállítás napjáról is pontosan tájékoztatunk.

Kiemelkedő szakmai tapasztalatunk van

Csapatunk több, mint 30 év alatt tökélyre fejlesztette a térkőgyártást és az ügyfélélményt. Nem csak magas minőségű térköveket gyártunk, hanem odafigyelünk rá, hogy a lehető legjobb szolgáltatást is kapja.

Egyedi, élénk színek és mintázatok

A Kovi Térkő egyedülálló gyártási technológiájának köszönhetően a térkő színe sokkal élénkebb, élettel teli lesz. A mintázatok, méretek és formák különbözőek, amiket Ön választhat ki.

Kézzel válogatott, hibamentes termékek

Nálunk nem fordulhat elő, hogy a raklapon lévő térkövek 5-10%-a a szemétben landol. Kollégáink minden darab térkövet kézzel válogatnak és tesznek fel a raklapra, így akár tízezreket is megspórolhat.

Gyártói kommunikáció

Ismerős az a probléma, hogy egy kereskedő nem tudja a választ, és megkérdezi a gyártót, de Ön sosem kap érdemi lezárást a kérdésére? A kapcsolattartás közvetlenül velünk folyik majd, így a határidőkről is pontos értesítést kap a folyamat során.

A gyártótól vásárol, sokkal olcsóbban

Nincs 10-20%-os kereskedő jutalék, ezért áraink verhetetlenek a magas minőségű térköveinkre. Ez a legjobb választás az Ön pénztárcájának is.

Elárulhatunk még néhány szakmai titkot?

Megspórolható a szállítási költség is

Gyártóként nem akarunk keresni a szállításon, ezt önköltségi áron adjuk oda megrendelőinknek. Ezért ha úgy dönt, hogy személyesen eljön piliscsabai telephelyünkre átvenni a termékeket, spórolhat vele.

Nem árazunk túl

Két márkával dolgozunk, amire eleve a legjobb ár-érték arányú ajánlatot adjuk, az áraink ezáltal nem úgy vannak kialakítva, hogy abból alkudnia kelljen.

Eljöhet személyesen bemutatótermünkbe

Elhisszük, hogy nehéz online döntést hozni egy ekkora befektetésről. Budapesthez közel, Piliscsabán található bemutatótermünk, ahol segítőkész, kedves kollégáink szívesen körbevezetik, hogy megkönnyítsék döntését!

Mit gondolnak rólunk azok az ügyfeleink, akiknek mi készítettünk a térkövét?

Pánczél Balázs

"Rendkívül rugalmasak, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A térkő ár-érték arányban megfelelő. 120 m2-t rendeltünk, de csak egy-két darab volt ami törött volt. A cég szállította ki saját sofőrrel, de a kiszállítás is teljesen rendben volt. A sofőr is segítőkész volt mindenben. ( hova tegye, hogyan tegye...) összegezve teljesen elégedettek voltunk a szolgáltatással."

Drajkó Erzsébet

"A KOVI Térkő Gyárban rendeltük meg az előkert térkövezéséhez a Kiharapott térkövet. Kétszer rendeltünk, mind a kétszer jó minőségű árut kaptunk. A weboldalon jól el lehet igazodni, a reklámhatás érvényesül. Amit nagyon jó dolognak tartok az az, hogy az elkészült kerteket, teraszokat be is mutatják a potenciális vásárlóknak! Nyereményjátékot is hirdetett a vállalkozás, ami ösztönzőleg hatott a vásárlókra! Először kértünk házhoz szállítást is, az áru pontosan meg is érkezett. A kocsiról való lerakodást is vállalták, így azt nem kellett nekünk megcsinálni. Ajánlani tudom mindenkinek a vállalkozást. Drajkó Erzsébet"

Tóth Sára

"Szuper ár, kiváló minőség, kedves és segítőkész munkatársak. Csak ajánlani tudom!"

Balas Klári

"Térkő vásárlás terén léptem a céggel kapcsolatba. A megbeszélt időpontban a felhasználási területre meg is érkezett a térkő. Sajnos a kivitelezés sokat csúszott, több mint fél év után derült ki, hogy jóval több az anyag a szükségesnél, de még ennyi idő elteltével is visszavásárolta a gyártó cég. A kő minőségével sem merült fel probléma, volt ugyan átmeneti fehér elszíneződés, ami egy idő után magától megszűnt. Köszönöm a rugalmas és korrekt együttműködést, csak ajánlani tudom a céget másoknak is."

Asperján Nóra

"Nagyon jó minőségű térkő, meglepően jó áron. A személyzet gyorsan, és segítőkészen reagált még a problémásabb kérdéseimre is. A kiszállítás tapasztalt fuvarozó végezte, akinek nem jelentett gondot a szűkös pakolási hely sem. Csak ajánlani tudom őket!"

Kik állnak a Kovi Térkő mögött?
Kik állnak a Kovi Térkő mögött?

Kovács Vilmos

20 éve foglalkozom térkövek gyártásával és forgalmazásával. Úgy tanultam meg a szakmát, hogy az édesapám térkőgyárában minden munkafázist csináltam is a gyakorlatban. A pontos gyártás technológiát modern minőségbiztosítási eszközökkel és menedzsmenttel kiegészítve hoztam létre a KOVI Térkő Kft-t.

Ballók Anita

Ügyvezető

Siklósi Áron

Pénzügyi vezető

Fodor Viktória

Értékesítő

Szentes Vivien

Ügyfélszolgálatos / Fuvarszervező

Szauter Attila

Termelési vezető

Lange László

Cégvezető

Tanai Gyula

Tanai Gyula

Értékesítő

Tóth Zsófia

Tóth Zsófia

Marketing Manager

Trevia Terra mix

30x20x6, 20x20x6, 10x20x6 cm

5346 Ft/m2

Trevia Szürke

30x20x6, 20x20x6, 10x20x6 cm

5544 Ft/m2

Premio Grande Őszlomb mix

30x20x6 cm

6150 Ft/m2

Fortevia Andezit

40x40x6, 30x20x6, 20x20x6, 10x20x6 cm

5526 Ft/m2

Pilis Bazalt mix

20x10x6 cm

5220 Ft/m2

Pilis Mediterrán mix

20x10x6 cm

5301 Ft/m2

“Nem tudom pontosan hány négyzetméter térkőre van szükségem, segítenek?”

Az együttműködés az ajánlatkéréssel kezdődik, ami a lenti űrlap kitöltését jelenti. Ezután egy automatikus visszajelzést kap az ajánlatkérés befogadásáról, majd másnap délelőtt kollégánk telefonon felkeresi, hogy megválaszolja az esetlegesen felmerülő kérdéseit.

Utána kézhez kapja a teljes árajánlatot, minden kiegészítő költséggel együtt, majd a megrendelés véglegesül. Véglegesül? A rendelés leadása után még lehetősége van módosítani, így nem gond, ha előre nem tudja pontosan, hogy hány négyzetméterre van szüksége – ezt a mennyiségváltozást korrigáljuk az ajánlatban is.

De erről majd beszélünk telefonon. 🙂

Hol vagyunk, hová szállítunk?
A bemutatótermünk Piliscsabán található, a megrendelt térköveket pedig az egész országba elszállítjuk.
Ránk bízná
udvara megszépítését?

 A lehető legjobb döntést hozta meg! Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk felkeresi elérhetőségei egyikén!

Ajánlatkérés