Milyen térkövet válasszunk? A szakértőnk  tapasztalatait – VIDEÓ

A kerti vagy teraszburkolat kiválasztása nem csak esztétikai szempontok alapján történik, hanem fontos szerepet játszik az anyag minősége, tartóssága és az alkalmazás helyszíne is. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb térkövet válasszuk, érdemes figyelembe venni néhány fontos tényezőt.

  • Anyagminőség: A térkövek anyagában óriási különbségek lehetnek. A jó minőségű térkő tartós és ellenálló az időjárási viszonyokkal, kopással és fakulással szemben. A beton és a természetes kő a két leggyakrabban használt anyag, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A beton térkövek sokféle színben és mintázatban elérhetők, míg a természetes kő térkövek egyedülálló és természetes megjelenést kölcsönöznek a területnek.
  • Terhelhetőség: A tervezett használatot és az elvárt terhelést is figyelembe kell venni. Például autók terhelése esetén az erre kifejlesztett vastagabb és erősebb térkövek ajánlottak.
  • Ár: Nem elhanyagolható szempont, hogy mennyibe fog kerülni a kiválasztott térkő. A KOVI Térkőgyárnál Ön közvetlenül a gyártótól vásárol, így az árainkat nem veri fel a többlépcsős jutalékos rendszer, ezáltal a termékeink ára verhetetlen!
  • Stílus és megjelenés: A térkő kiválasztásakor a kert vagy terasz stílusához és a ház megjelenéséhez igazodjunk. Válasszunk olyan színárnyalatot és mintázatot, amely harmóniában van a környezettel.

Az egyik elismert szakértő és kivitelező a térburkolatok területén Lestyán Mihály, aki a KOVI térkövek szakértő ajánlásával rendelkezik. Lestyán Mihály több éves tapasztalattal rendelkezik az építőiparban, és számos sikeres projektet valósított meg.

Nézze meg a videót amit Mihállyal készítettünk!