Főoldal » Térkő

BANNER

TÉRKŐ ÁRAK

Ismerkedjen meg kedvező térkő árainkkal. Az egy dolog, hogy az otthonát nem fogja tudni megunni – de mindezt elérhető áron, egyenesen a gyártótól! Kérdése van, vagy egyedi árajánlatot szeretne? Hívja a +36301302360-as számot!

Premio Grande térkő 

20x30x6 cm-es tartós és esztétikus kültéri burkolóelem, amely kiváló megoldást nyújt azok számára, akik kreatív izgalmas színekkel rendelkező és egyedi burkolati megoldásokat keresnek.

Fortevia térkő (4 méretű):

Modern és trendi burkolóanyag, amelyet különösen azoknak ajánlunk, akik a minőségi és esztétikus megoldásokat preferálják az udvarok, járdák, parkolók és más hasonló felületek burkolására.

Trevia térkő (3 méretű):

A Trevia térkő kiváló megoldást jelent azoknak, akik keresik a tartós és esztétikus kültéri burkolóelemeket, akik kreatív és egyedi burkolati megoldásokat keresnek.

Moderno térkő

40x40x6 cm-es Moderno térkő egy elegáns és megbízható választás a modern környezetekben. Ez egy esztétikus és sokoldalú burkolóanyag széleskörű felhasználási lehetőségekkel. 

Pilis térkő

A klasszikus 10x20x6 cm-es Pilis térkövet minőségi, időtálló burkolatot kereső vásárlóknak ajánljuk, mivel tartós, könnyen tisztítható és változatos stílusú épületekhez is harmonikusan illeszkedik.

Sorrento Díszkő
Életet visz otthonába!

Antik hatású megjelenése és a különböző színek és mintázatok kombinációja lehetővé teszi a tradicionális és modern kialakítások egyaránt létrehozását.

Kérdése van?
Hívjon minket ezen a számon, mert szívesen válaszolunk: +36301302360

Térkő árak, térkövek a gyári áron

Exkluzív térköveink nemcsak pompás hatást nyújtanak otthonának – mindez elérhető áron történhet meg. Ismerje meg a térkövek árát, fajtáit, méreteit, súlyát – és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, legyen az akár hasáb vagy kombi térkő, 10×20×6-os vagy 20×20×6-os, esetleg 40×40-es méretű. Segítségre van szüksége a választáshoz? Szakképzett és tapasztalt partnereinkkel rendelkezésére állunk egy ingyenes szaktanácsadás keretein belül.