VÁSÁRLÁS MENETE

1. Bármely kiválasztott térkövünket megtekintheti élőben a kiállító termünkben vagy a raktárunkban, a Piliscsaba Hosszúrét út 3902/25. címen található telephelyünkön. Fényképet is szívesen küldünk, ehhez az Ajánlatkérés megjegyzés rovatába írja be, hogy “fényképet kérek”, miután megadta a térkő nevét és színét, vagy kattintson a Kapcsolat menüpontra, és írjon email-t.

2. A vásárlási döntés előtt a kiválasztott térkőre kérje mindenre kiterjedő, korrekt árajánlatunkat írásban az Ajánlatkérés-re kattintva, vagy telefonon  a +36304210640 -es számokon.

3. Az árajánlatunk tartalmaz minden felmerülő költséget, kezdve egy egyénre szabott olcsó térkő árral és fuvardíjjal, valamint tartalmazza a raklapok betéti díját, a megrendelés után várható szállítási határidőt, és a fizetési feltételeket. Igény esetén a térkő beépítésére is ajánlunk egyet kivitelező partnereink közül. A térkő lerakás áraival kapcsolatos tájékoztatónkat érdemes megtekintenie itt: Mennyibe kerül a térkő lerakással együtt?

4. A megrendelés leadása történhet személyesen a telephelyünkön a nyitvatartási időben, vagy írásban az árajánlatunkra küldött válaszüzenetben. Ha nem tud emailt küldeni, akkor hívja az ügyfélszolgálatunkat és jelezze, hogy térkő megrendelést szeretne leadni.

5. A biztonság kedvéért a kivitelezés tervezett időpontja előtt legalább 4 – 6 héttel adja le a rendelését a kiválasztott térkőre, így biztosan a betervezett határidőre kész lesz minden!