PILIS TÉRKŐ AKCIÓS ÁRAK

BANNER

Pilis térkő árak 

(Befoglaló méret: 20x10x6 cm, 50 db / m2)
A Pilis térkő termékünk kiváló minőségű anyagokból készül, és széles színválasztékkal rendelkezik. A Pilis térkő méretei 20x10x6 cm, és 50 db/m2-ben kapható. Az eltérő színválasztékunk lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő színt, amely a legjobban illeszkedik a környezetbe. Elérhető színek között szerepel a szürke, barna mix, bazalt mix, mediterrán mix, téli mix és őszilomb mix, így biztosan talál olyan színt, amely harmonikusan illeszkedik az épület és a környezet stílusához. 

Szín

Bruttó m2 ár (Ft)

Pilis térkő, Szürke (10x20x6 cm-es hasáb térkő)

Leírás: A Pilis szürke térkő egyszerűsége és természetessége békét és időtlenséget sugall, tartós megoldás kocsibeállókhoz, járdákhoz, és teraszokhoz. Más színnel is remekül kombinálható.

Listaár: bruttó 6090 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5090 Ft/m2

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Pilis térkő, Mediterrán mix (20 x 10 x 6 cm)

Listaár: bruttó 6390 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5190 Ft/m2

Leírás: Tökéletes választás, ha stílusos és modern burkolatra van szüksége. Ezek a térkövek tökéletesen illeszkednek minden kertbe és udvarba, hiszen az enyhe színek és a textúra nagyon jól passzol a természetes környezetbe. Az egyméretű kőlapok egységes, rendezett megjelenést biztosítanak a területen, és biztonságos járást biztosítanak.

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Pilis térkő, Bazalt mix (10 x 20 x 6 cm)

Listaár: bruttó 6290 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5590 Ft/m2

Leírás: Ez a színváltozat a természetes bazalt sziklák hatását idézi meg, melynek elegáns, modern és időtlen stílusa bármely kertnek vagy térnek megadja az egyedi karaktert. A bazalt-mix színváltozat meleg és hideg árnyalatokat vegyít, így létrehozva egy olyan térkövet, amely tökéletesen illeszkedik a környezetbe.

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Pilis térkő, Barna mix (10x20x6 cm-es hasáb térkő)

Leírás: Az élénk és meleg színek keveredése teszi igazán vonzóvá. A barna mix térkő a leginkább alkalmas a természetes környezetbe illeszkedő burkolóanyagok közé. A sötétebb és világosabb barnák elegáns harmóniája olyan hangulatot teremt, amelyet a természet szépségének valódi szerelmesei is meg fognak érteni.

Listaár: bruttó 6390 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5590 Ft/m2

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Pilis térkő, Téli mix (10x20x6 cm-es hasáb térkő)

Leírás: Kiváló választás azoknak, akik egyedi, természetes hatású burkolatra vágynak. A hideg évszakok hangulatát idéző színek – a hófehér, a világosszürke és az antracit – tökéletes harmóniában kombinálódnak, így a területen egy élettel teli, de ugyanakkor nyugodt és elegáns hatást érhetünk el.

Listaár: bruttó 6390 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5590 Ft/m2

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Pilis térkő, Őszilomb mix (10x20x6 cm-es hasáb térkő)

Leírás: Az őszi természet színeit varázsolja az otthonodba vagy a kertedbe. Az élénk sárga és vörös színek keveredése a barnával egyedülálló látványt nyújt. Az őszilomb mix színváltozat kiválóan alkalmazkodik a természetes környezethez, így tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék harmonikussá tenni a kertjüket vagy a teraszukat.

Listaár: bruttó 6390 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5590 Ft/m2

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Pilis piros-sárga

Leírás: Egy igazi különlegesség, amely színjátékával és természetességével magával ragadja az embert. Az őszlomb színvilágát megtörik az élénkpiros és a sárga árnyalataival, így egyedülálló, szemet gyönyörködtető hatást érnek el a térburkolatban.

Listaár: bruttó 5870 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis Őszilomb barna-sárga

Leírás: Egy igazán különleges megjelenésű termékünk, amely bármely kert vagy park területén eleganciát és stílust kölcsönöz. A barna és sárga árnyalatok keveredése olyan hatást kelt, mintha az őszi erdő kellemesen kavargó leveleit látnánk.


Listaár: bruttó 5870 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis Őszilomb barna-narancs

Leírás: Egy lenyűgözően meleg, természetes megjelenésű burkolóanyag, mely az ősz színeit idézi. A színek játéka a sárga és a narancs árnyalatainak keveredéséből adódik, amelyek kellemes és meleg hangulatot kölcsönöznek a térnek.


Listaár: bruttó 5890 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis piros-narancs

Leírás: Vidámságot és melegséget kölcsönöz bármely környezetnek. Ez a színválasztás kiválóan illik olyan épületek, udvarok vagy parkok környezetébe, amelyek hangsúlyozzák az élénk és meleg árnyalatokat. A piros-narancs árnyalatai energikus és élénk hatást keltenek, miközben természetes megjelenésűek maradnak.


Listaár: bruttó 5890 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis Antracit

Leírás: Pilis antracit színű térköve modern és elegáns megjelenést biztosít kerteknek, járdáknak és teraszoknak. Az antracit szín harmonikusan illeszkedik a modern építészeti stílusokhoz, és nagy szilárdsága biztosítja hosszú élettartamát.

Listaár: bruttó 5820 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis Sötétbarna

Leírás: Kiváló választás azoknak, akik természetes és elegáns megjelenést keresnek kertjük, teraszuk vagy járdájuk számára. A sötétbarna szín hihetetlenül meleg és otthonos hangulatot teremt, és jól kombinálható más színekkel, például a homokszínű vagy a mediterrán mix színű térkővel is.

Listaár: bruttó 5850 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis Középbarna

Leírás: Tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megtartani a hagyományos, rusztikus megjelenést a kertjükben vagy az udvarukban. Ez a szín tökéletesen illeszkedik a természetes környezethez, és elegáns megjelenést biztosít a környezetnek.

Listaár: bruttó 5850 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Pilis Homokszín

Leírás: A természet szépségét varázsolja az Ön kertjébe vagy teraszára. Az enyhe homokszín árnyalatokkal rendelkező kő felülete természetes érzetet kelt, míg kopott hatása idővel csak még vonzóbbá válik.

Listaár: bruttó 5850 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: 

Termék azonosító:T3
Vastagság:6 cm
db/m2:50 db/m2
Színválaszték:Szürke,
Bazalt mix,
Barna mix,
Téli mix,
Antracit,
Sötétbarna,
Középbarna,
Homokszín,
Őszilomb-1 (piros-sárga),
Őszilomb-2 (barna-sárga),
Barna-narancs,
Piros-narancs
Mennyiség/raklap:9,6 m2 (480 db)
Súly:120 kg/m2
Súly raklapon:1200 kg