BANNER

sorrento DíszKŐ

Életet visz otthonába!

Sorrento Díszkő árak 
Befoglaló méretek: Sorrento Kocka 11,5×11,5×6 cm, 75 db / m2, Sorrento Hasáb 17,2×11,5×6 cm, 50 db / m2
A Sorrento térkő kiváló minőségű és tartós burkolóanyag, amely kapható őszlomb mix, vörös sárga, szürke és mediterrán barna-narancs színekben. Ezek az egyedi színek lehetővé teszik a különféle burkolási projektek megvalósítását, és megadják az antik hatású burkolóanyag egyedi megjelenését. A Sorrento térkő kiváló minősége és tartóssága garantálja a hosszú élettartamot és az ellenálló képességet a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak. A burkolóanyag meleg megjelenése és antik hatása pedig kellemes hangulatot teremt a burkolt felületeken. A Sorrento térkő egy kiváló választás azoknak, akik minőségi és esztétikus burkolóanyagra vágynak, amely alkalmas az udvarok, járdák, parkolók és más hasonló felületek burkolására.

Szín

Bruttó m2 ár (Ft)

Típus: SORRENTO díszkő
Szín: Őszilomb mix

Leírás: A Sorrento díszkő a mediterrán életérzés megtestesítője, használóját egyenesen a Földközi-tenger partjaihoz repíti. Az őszilomb-mix meleg és természetes színeivel télen-nyáron az olasz nyaralóvárosok óvárosában érezhetjük magunkat.

Listaár: bruttó 7210 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5390 Ft/m2

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Típus: SORRENTO díszkő
Szín: Vörös-sárga

Leírás: A vörös-sárga színárnyalatok energiát és melegséget sugallnak a burkolt felületeken, amelyek a terület hangulatát fokozzák. Ez a színváltozat különösen ajánlott olyan projektekhez, amelyekben fontos a dinamikus és élettel teli megjelenés, például kertek, teraszok vagy egyéb kültéri területek burkolásához. A Sorrento vörös-sárga színű térkő a tökéletes választás azoknak, akik egyedi és feltűnő burkolóanyagra vágynak, amely kiemeli a terület szépségét és karakterét.


Listaár: bruttó 7210 Ft/m2
AKCIÓS ÁR:

Típus: SORRENTO díszkő
Szín: Mediterrán barna-narancs

Leírás: Azoknak ajánlott, akik meleg és természetes megjelenésű térkövet keresnek. A mediterrán barna-narancs színárnyalatok gyönyörű harmóniát teremtenek a környezettel, és szépen kiemelik a burkolt felületek szépségét. A természetközeli színkombináció ideális választás olyan projektekhez, amelyekben fontos a természetesség és a melegség érzete, például olyan kertekhez és teraszokhoz, amelyekben kellemes hangulatot akarnak teremteni.

Listaár: bruttó 7210 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5690 Ft/m2

Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig

Típus: SORRENTO díszkő
Szín: Szürke

Leírás: A szürke színváltozat sokoldalúságának köszönhetően ideális választás a modern és elegáns környezetekben, ugyanakkor szépen illeszkedik a hagyományosabb környezetbe is. A Sorrento szürke térkő egy kiváló választás azok számára, akik a funkcionalitás és az esztétikai értékek kombinációját keresik.

Listaár: bruttó 6890 Ft/m2
AKCIÓS ÁR: bruttó 5370 Ft/m2


Az akció érvényes: 2024.06.24-től a korlátozott készlet erejéig
Termék azonosító:T4    (11,5X11,5X6 cm Sorrento Kocka Díszkő).  A KÉT MÉRET KÜLÖN RAKLAPON VAN CSOMAGOLVA!
Vastagság:6 cm
db/m2:75 db/m2
Színválaszték:Szürke, Őszilomb mix, Vörös-sárga, Mediterrán Barna-narancs
Mennyiség/raklap:9,33 m2 (700 db)
Súly:120 kg/m2
Súly raklapon:1200 kg
Termék azonosító:T5   (17,2X11,5X6 cm Sorrento Hasáb Díszkő).  A KÉT MÉRET KÜLÖN RAKLAPON VAN CSOMAGOLVA!
Vastagság:6 cm
db/m2:50 db/m2
Színválaszték:Szürke, Őszilomb mix, Vörös-sárga, Mediterrán Barna-narancs
Mennyiség/raklap:9,8 m2 (490 db)
Súly:120 kg/m2
Súly raklapon:1200 kg