REKLAMÁCIÓ BEJELENTŐ ŰRLAP
Cégeknek

Kérjük, ezt az űrlapot töltse ki, ha Ön cégként, egyéni vállalkozóként vagy egyéb szervezetként volt a megrendelő és a termékkel kapcsolatban merült fel minőségi kifogása, szavatossági igénye. Amennyiben Ön fogyasztóként (magánszemélyként) volt a megrendelő vagy egyéb panaszt (nem termékkel kapcsolatost) szeretne tenni, akkor kérjük, töltse ki a másik két űrlapunk valamelyikét.
A szavatossági időn belül jelentkező problémákat szakembereink megvizsgálják és tájékoztatjuk állásfoglalásunkról. Az egyszerű és gyors reklamációs ügyintézéshez kérjük, töltse ki az alábbi reklamáció bejelentő űrlapot. Ezen adatok szükségesek a folyamat zavartalan elindításához.
Az űrlap elküldése után egy visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre a bejelentés rögzítéséről. Amennyiben a szakmai állásfoglaláshoz további információ, egyeztetés szükséges, úgy munkatársunk a megadott elérhetőségei valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot. A reklamáció benyújtásához szükséges a kért adatok feltüntetése – a *-
gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Reklamációs űrlap Cégeknek